Miért épp Morpheus? [1.]

2017. szeptember 26. 22:08 - Morpheus.

Mert Morpheus az álmok, vágyak és képzeletvilág istene. Az ókori Görögországban és Rómában az álomvilág vezetőjeként tisztelték, vagyis úgy tartották, hogy annak a csodálatos birodalomnak az ura, ahová mindannyian időről időre eljutunk és ahová mindannyian vágyunk is, akár alszunk, akár ébren vagyunk. Hogy miért? Mert az álmok világában minden lehetséges: ott teljesülhetnek vágyaink és minden olyasmi megtörténhet, ami egyébként sohasem.

Ezen a blogon az álmok és képzelet szemszögéből, a vágyak és célok szemüvegén keresztül nézve szeretnék érdekes témákról írni, olyasmikről, melyek sokakat foglalkoztatnak. Remélem sikeres lesz törekvésem és olvassátok, kommentelitek posztjaimat.

Ami a blog ars poeticiáját illeti: mindenki maga dönti el, hogy a piros vagy kép kapszulát választja, vagyis érdekli a valóság, vagy megelégszik azzal amit megetetnek vele! Itt a pirosat kínáljuk!

logo_2morpheusz.JPG

A hozzászólásokkal kapcsolatban csak három kérésem van: ne személyeskedjetek egymással vagy velem (természetesen kerülve a trágárságot is), másrészt: kerüljük a "nyelvtannáci" beszólásokat és harmadrészt: légyszi ne trollkodjátok szét írásaimat (kerüljük az off-topic vagyis témához nem kapcsolódó hozzászólásokat). Köszi és jó olvasást!    

“... a pirosat vagy a kéket választod? A kék visszavisz a Mátrixba. Holnap reggel felébredsz az ágyadban, és nem emlékszel semmire. Az életed megy tovább a régi, “normális” kerékvágásban. De ha a pirosat választod, az életed már soha nem lesz az, ami régen volt. Kilépsz a Mátrixból, és megismered a Valóságot!”

 Morpheus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://morpheusz.blog.hu/api/trackback/id/tr1912899240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása